نویسنده = صدیف آزادمرد دمیرچی
تعداد مقالات: 5

1

برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 11-20
سولماز عابدینزاده؛ محمدعلی تربتی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2

تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 100-93
هادی یوسفی ماکویی؛ عباس جلیل زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

3

تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 103-110
ندا فراحیان؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

4

تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 317-311
سارا سلیم‌زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

5

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 43-49
سعید نقوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محمود صوتی خیابانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.