نویسنده = علی الغونه
تعداد مقالات: 4

1

استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 53، تابستان 1395، صفحه 33-45
فریده طباطبایی یزدی؛ علی الغونه؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی

2

بهینه یابی و مدلسازی نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 55-66
علی الغونه؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی؛ غلامحسین رادمرد قدیری

3

بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 52، بهار 1395، صفحه 131-145
فریده طباطبایی یزدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علی الغونه؛ حسین زنگانه

4

تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 53، تابستان 1395، صفحه 137-148
علی الغونه؛ محبت محبی؛ سعید میرعرب؛ دیاکو خدایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.