نویسنده = عزیز همایونی راد
تعداد مقالات: 5

1

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 337-346
مجید پوراکرمی خلجان؛ اصلان عزیزی؛ عزیز همایونی راد؛ بهزاد ابراهیمی؛ مینا کارگزاری؛ سوسن هوشمندی؛ حسین جدیری

2

بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 50، بهار 1395، صفحه 183-193
زهرا محبی؛ عزیز همایونی راد؛ محمد حسین عزیزی؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ رضا افشین پژوه

3

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76، بهار 1397، صفحه 152-141
سمیرا بیک زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ مهدی بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

4

بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی‌دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای ˚C 4 و˚ C25

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 56، پاییز 1395، صفحه 173-180
عزیز همایونی راد؛ هلاله حجت انصاری

5

مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی‌دکستروز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 57، پاییز 1395، صفحه 25-34
عزیز همایونی راد؛ هلاله حجت انصاری؛ سید رفیع عارف حسینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.