نویسنده = محمد قربانی
تعداد مقالات: 15

1

ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65، تابستان 1396، صفحه 237-227
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

2

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 171-182
سعید پارسایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر؛ حامد حسینی؛ فاطمه حکیمی

3

بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 213-225
زهرا محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ محمد قربانی

4

بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 38-31
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

5

بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 33-43
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

6

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65، تابستان 1396، صفحه 342-335
سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

7

بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 59، زمستان 1395، صفحه 171-180
شیما حسینی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ آزاده سلیمی

8

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65، تابستان 1396، صفحه 207-199
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو

9

بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 144-135
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

10

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 72، زمستان 1396، صفحه 47-65
عادل دزیانی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

11

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 68، پاییز 1396، صفحه 236-225
الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

12

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 167-176
مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

13

تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونه‌های گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 22-13
الهام ملکی؛ محمد قربانی؛ محمد حمید؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

14

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 67، تابستان 1396، صفحه 211-203
زینب زنگانه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نرجس آقاجانی

15

فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 241-254
محمود یلمه؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ عزت الله قائمی؛ سیده ساناز رمضان‌پور



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.