نویسنده = اعظم ایوبی
تعداد مقالات: 2

1

اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 48، پاییز 1394، صفحه 139-151
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ محبت محبی؛ نجمه یوسف‌تبار

2

تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 217-228
اعظم ایوبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.