نویسنده = زهرا امام جمعه
تعداد مقالات: 6

1

اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 155-166
نسترن زارعی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد حسین عزیزی

2

بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 216-205
نسترن زارعی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد حسین عزیزی

3

بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 49، زمستان 1394، صفحه 155-166
زهرا امام جمعه؛ آرزو کرمی مقدم؛ سیدعلی یاسینی اردکانی

4

بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 77-67
Sara Daneshgar؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی؛ رویا آقاقلی زاده

5

تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 74، بهار 1397، صفحه 12-1
صدیقه سلیمانی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد شاهدی؛ غلامرضا عسکری

6

شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 49، زمستان 1394، صفحه 31-40
رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ الهه لونی؛ حمیدرضا اخوان؛ جواد بیابانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.