نویسنده = صمد بدبدک
تعداد مقالات: 4

1

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 121-131
صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی؛ جواد حصاری

2

اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 50، بهار 1395، صفحه 33-39
عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ فرج جهانگیری؛ صمد بدبدک

3

بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 316-303
ندا ابراهیمی سرای؛ افشین جوادی؛ صمد بدبدک

4

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 91-103
الناز سرخی اسبقی؛ علی ایاسه؛ صمد بدبدک


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.