نویسنده = جعفر محمدزاده میلانی
تعداد مقالات: 6

1

ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 62، بهار 1396، صفحه 181-189
جعفر محمدزاده میلانی؛ شیوا خیری؛ رویا باقری؛ گیسو ملکی

2

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 253-263
جعفر محمدزاده میلانی؛ پریسا فلاح نیم چاهی؛ فهیمه احمدی

3

تأثیراستردی‌استیلتارتاریکاسیدمنوگلیسریدو آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های فیزیکی و بافتی نان قالبی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 143-156
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا کسایی

4

تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 117-130
مارال بابادی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علیرضا ریاضی

5

تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63، بهار 1396، صفحه 83-90
جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا نصرالله نتاج؛ حامی کابوسی؛ گیسو ملکی

6

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 66، تابستان 1396، صفحه 61-49
سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.