نویسنده = رضا کسایی
تعداد مقالات: 3

1

اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه‌های نازک تهیه شده از کازئین

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 47، تابستان 1394، صفحه 43-52
وجیهه حشمتی؛ محمدرضا کسایی

2

تأثیراستردی‌استیلتارتاریکاسیدمنوگلیسریدو آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های فیزیکی و بافتی نان قالبی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 143-156
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا کسایی

3

مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 49، زمستان 1394، صفحه 61-72
سیده آمنه موسوی؛ محمدرضا کسایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.