نویسنده = سید احمد شهیدی
تعداد مقالات: 4

1

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 278-271
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

2

بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 47، تابستان 1394، صفحه 221-230
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ سعیده ابدالی

3

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 13-1
معین‌الدین فرقانی؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

4

بهینه سازی پوشش‌های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 53، تابستان 1395، صفحه 79-91
فاطمه فرج زاده؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ شبنم حمزه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.