نویسنده = بهزاد ناصحی
تعداد مقالات: 4

1

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 133-123
بهزاد ناصحی؛ زهرا پایدار؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

2

بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 92-83
بهزاد ناصحی؛ علی اکبر ابراهیمی

3

بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 51، بهار 1395، صفحه 195-203
بهزاد ناصحی؛ محمدعلی رضوی؛ میترا قدسی

4

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 21-29
مهسا خدادازاده؛ بهزاد ناصحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.